БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Panasonic Безжична Слушалка Kx-Hnh100Fxw

81.60лв.
  • Производител: Panasonic
  • Код на продукта: 6280009
  • Наличност: Изчерпано количество

Описание

Безжична слушалка Panasonic KX-HNH100FXW е допълнителна телефонна слушалка за Panasonic Smart Home, която ви известява с гласови съобщения за събития в системата и ви позволява да управлявате Умен контакт Panasonic. Ако разполагате със стационарна телефонна линия, можете да я използвате и като телефонен апарат.

ВидБезжична слушалка
ЦвятБял
Индикация за статусДа
Активиране на режимиУ дома / Навън / Изключено
ДисплейДа
Вид на дисплея1,7'', 103 x 65
Управлява Panasonic Умен контактДа
Идентификация на повикванетоДа
Адресна книга за .. контакти250
Бутони за бързо набиране6
ВисокоговорителДа
Регулиране силата на позвъняванеДа
Работна честота1880 - 1900 MHz
Обхват при външно / вътрешно ползване300 / 50 метра
Максимална консумация1.8 W
Консумация в режим на готовност0.1 W
Работна влажност20 - 80 %, некондензираща
Работна температура0 - 40 °C
ЗахранванеAAA (R03) Ni-MH батерии (2 x 1.2 V, 550 mAh)
Режим на готовност170 часа
Режим на разговор15 часа
Размери на слушалката164 х 48 х 29 (В x Ш x Д) в мм
Размери на базата39 х 72 х 72 (В x Ш x Д) в мм
Тегло155 гр.

KX-HNH100FXW – DECT ефект

Безжична връзка с Panasonic Smart Hub
Гласово известяване (на английски)
Активиране и деактивиране на Panasonic Smart Home
Управление на Panasonic Умен контакт
Напълно функционален телефонен апарат


Кога можем да го използваме?

Безжична слушалка Panasonic KX-HNH100FXW се свързва безжично с HUB, което предоставя възможността да бъде поставена на удобно за вас място. KX-HNH100FXW ще ви известява с гласови съобщения (на английски) за събития, възникнали в системата Panasonic Smart Home, като същевременно ви позволява да управлявате Panasonic Умен контакт, ако разполагате с такъв. За максимално удобство с помощта на KX-HNH100FXW можете да активирате и деактивирате алармените режими на Panasonic Smart Home.


Как работи Panasonic Smart Home?

Panasonic Smart Home се състои от три основни елемента – HUB (мозъкът на системата), безплатно приложение за смартфон или таблет, както и различни по вид сензори и датчици, които предоставят информация на HUB. Panasonic Smart Home е предвидена да улесни и направи живота ви по-сигурен. Затова и нейният монтаж и експлоатация са изключително лесни:
Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
Свържете Panasonic HUB към безжичния рутер, следвайки инструкциите в илюстрираната брошура от комплекта;
Поставете батериите на всички сензори и датчици Panasonic. Тъй като сензорите използват специална, безжична DECT ULE технология за комуникация с HUB, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна.
Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване или използването на допълнителни материали.
Всичко, което остава е да инсталирате безплатното приложение за мобилен телефон или таблет, да се регистрирате и настроите работата на Panasonic Smart Home така, както е удобно и комфортно за вас!


Колко струва?

За да ползвате Panasonic Smart Home е необходимо да закупите комплект, включващ минимум HUB, датчик за врата/прозорец и датчик за движение. Този комплект можете да намерите под името Panasonic Home Safety Starter Kit. Приложението за мобилен телефон, регистрацията и използването на сървъра на Panasonic са напълно безплатни.


Мобилно приложение

Безплатното мобилно приложение ви позволява да управлявате системата Panasonic Smart Home от мобилния си телефон или таблет, независимо къде се намирате. С помощта на приложението можете да дадете име на всеки един от вашите датчици и сензори, така че лесно да ги управлявате и наблюдавате. В реално време можете да наблюдавате какво се случва в дома ви благодарение на Panasonic Smart Home камера. Мобилното приложение ви позволява също така да създавате свои сценарии, които системата да следва. Така например можете да настроите системата да включва кафе машината ви всяка сутрин, когато засече, че излизате от спалнята.


 

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.