БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Panasonic Вътрешна Камера Kx-Hnc200Fxw

154.80лв.
  • Производител: Panasonic
  • Код на продукта: 6280003
  • Наличност: В наличност

Описание

Благодарение на вътрешна камера Panasonic KX-HNC200FXW вашият пакет Panasonic Smart Home разполага и със система за видеонаблюдение. Както всички други датчици, камерата използва безжична връзка с HUB, което не налага допълнително окабеляване.

ВидКамера
ЦвятБял
Индикация за статусLED (червен/зелен/кехлибар)
Вградени сензориЗвук / Визуален / Температура
Приспивни мелодииДа, 5
Слот за SD карта за запис на видеоДа
Безжичен стандарт на работаDECT
Работна честота1880 - 1900 MHz
Обхват при външно / вътрешно ползване300 / 50 метра
Бутон за настройка / изключванеДа
Максимална консумация4 W
Консумация в режим на готовност2.2 W
Работна влажностДо 90 %, некондензираща
Работна температура0 - 40 °C
Хоризонтален ъгъл на виждане70 °
Вертикален ъгъл на виждане 50 °
Време за запис2GB-15 часа / 4GB-30 часа / 8GB-60 часа / 16GB-120 часа / 32GB-240 часа
Вграден говорителДа
Сензор0.3 megapixel CMOS
Резолюция640x480 pixel (VGA) / 320x240 pixel (QVGA)
Frame rate6 (VGA) / 10 (QVGA) fps
Компресиране на видеоH.264
Нощен режимДа
МонтажОткрит
Захранване220 - 240 V AC, 50/60 Hz
Размери102 x 75 x 75 (В x Ш x Д) в мм
Тегло160 гр.

Вашият втори чифт очи

Камера за вътрешно ползване за Panasonic Smart Home
Нощен режим
Измерва температура в помещението
Засича движение
Вграден микрофон и говорител
Пее приспивни песни на вашето бебе


Кога можем да я използваме?

Когато искате да наблюдавате в реално време какво се случва в дома ви
Когато искате да разберете кога и какво правят децата ви, докато вие сте на работа
Когато искате някой да бди над вашето бебе 24 часа в денонощието, като следи дали то спи, каква е температурата в стаята и да ви известява за възникнали промени


Как работи камера Panasonic KX-HNC200FXW?

Използвайки мобилното приложение на вашия телефон или таблет, можете да наблюдавате в реално време какво се случва в дома ви. Тъй като KX-HCN200FXW разпознава и движение, тя може да ви извести или да започне да записва, ако такова бъде засечено, докато не сте у дома. Инженерите в Panasonic знаят, че децата са най-голямата ценност и затова са вградили в камерата KX-HNC200FXW функции, които я правят перфектният бебефон. Тя следи температурата в помещението и ви известява при промяна, тъй като разполага с вграден говорител, „пее“ приспивни песни на вашето бебче, не откъсва очи от него и ви известява на мобилния ви телефон, ако то се събуди.


Как работи Panasonic Smart Home?

Panasonic Smart Home се състои от три основни елемента – HUB (мозъкът на системата), безплатно приложение за смартфон или таблет, както и различни по вид сензори и датчици, които предоставят информация на HUB. Panasonic Smart Home е предвидена да улесни и направи живота ви по-сигурен. Затова и нейният монтаж и експлоатация са изключително лесни:
Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
Свържете Panasonic HUB към безжичния рутер, следвайки инструкциите в илюстрираната брошура от комплекта;
Поставете батериите на всички сензори и датчици Panasonic. Тъй като сензорите използват специална, безжична DECT ULE технология за комуникация с HUB, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна.
Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване или използването на допълнителни материали.
Всичко, което остава е да инсталирате безплатното приложение за мобилен телефон или таблет, да се регистрирате и настроите работата на Panasonic Smart Home така, както е удобно и комфортно за вас!


Колко струва?

За да ползвате Panasonic Smart Home е необходимо да закупите комплект, включващ минимум HUB, датчик за врата/прозорец и датчик за движение. Този комплект можете да намерите под името Panasonic Home Safety Starter Kit. Приложението за мобилен телефон, регистрацията и използването на сървъра на Panasonic са напълно безплатни.


Мобилно приложение

Безплатното мобилно приложение ви позволява да управлявате системата Panasonic Smart Home от мобилния си телефон или таблет, независимо къде се намирате. С помощта на приложението можете да дадете име на всеки един от вашите датчици и сензори, така че лесно да ги управлявате и наблюдавате. В реално време можете да наблюдавате какво се случва в дома ви благодарение на Panasonic Smart Home камера. Мобилното приложение ви позволява също така да създавате свои сценарии, които системата да следва. Така например можете да настроите системата да включва кафе машината ви всяка сутрин, когато засече, че излизате от спалнята.


 

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.