БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Panasonic Клавиатура За Управление Kx-Hnk101Fxw

110.40лв.
  • Производител: Panasonic
  • Код на продукта: 6280007
  • Наличност: В наличност

Описание

Клавиатура за управление Panasonic KX-HNK101FXW е незаменим аксесоар към Smart Home системите, предлагани от Panasonic. Позволява ви да активирате и деактивирате алармения режим на системата и ви уведомява за събитие с гласово известяване.

ВидКлавиатура за управление
ЦвятБял
Индикация за статусLED (червен/зелен)
Сензорен панелДа, капацитивен
Активиране на режимиУ дома / Навън / Изключено
Безжичен стандарт на работаDECT
Работна честота1880 - 1900 MHz
Обхват при външно / вътрешно ползване300 / 50 метра
Бутон за настройка / изключванеДа
Максимална консумация2 W
Консумация в режим на готовност0.6 W
Работна температура0 - 40 °C
Вграден говорителДа
МонтажОткрит
Захранване220 - 240 V AC, 50/60 Hz
Размери120 x 120 x 21 (В x Ш x Д) в мм
Тегло163 гр.

KX-HNK101FXW – пълен контрол с натискането на един бутон

Сензорен панел
Пълен контрол над системата Panasonic Smart Home
Гласово известяване (на английски)
DECT връзка с HUB


Кога можем да я използваме?

Новата клавиатура за управление на Smart Home системите на Panasonic може да бъде монтирана в близост до входната врата. Тя ви позволява да включвате и изключвате алармените функции на системата, чрез докосване на един бутон.


Как работи клавиатурата за управление Panasonic KX-HNK101FXW?

Чрез клавиатурата KX-HNK101FXW вие осъществявате пълен контрол върху вашата система Panasonic Smart Home. Благодарение на безжичната връзка към HUB тя не само управлява, но и ви уведомява при всяко активиране на датчик чрез гласово съобщение на английски език. Ако врата или прозорец например бъдат отворени, клавиатурата моментално ще ви сигнализира. Функцията е изключително полезна за живеещите в къща, тъй като винаги ще бъдат информирани, когато някой влиза в имота им.


Как работи Panasonic Smart Home?

Panasonic Smart Home се състои от три основни елемента – HUB (мозъкът на системата), безплатно приложение за смартфон или таблет, както и различни по вид сензори и датчици, които предоставят информация на HUB. Panasonic Smart Home е предвидена да улесни и направи живота ви по-сигурен. Затова и нейният монтаж и експлоатация са изключително лесни:
Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
Свържете Panasonic HUB към безжичния рутер, следвайки инструкциите в илюстрираната брошура от комплекта;
Поставете батериите на всички сензори и датчици Panasonic. Тъй като сензорите използват специална, безжична DECT ULE технология за комуникация с HUB, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна.
Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване или използването на допълнителни материали.
Всичко, което остава е да инсталирате безплатното приложение за мобилен телефон или таблет, да се регистрирате и настроите работата на Panasonic Smart Home така, както е удобно и комфортно за вас!


Колко струва?

За да ползвате Panasonic Smart Home е необходимо да закупите комплект, включващ минимум HUB, датчик за врата/прозорец и датчик за движение. Този комплект можете да намерите под името Panasonic Home Safety Starter Kit. Приложението за мобилен телефон, регистрацията и използването на сървъра на Panasonic са напълно безплатни.


Мобилно приложение

Безплатното мобилно приложение ви позволява да управлявате системата Panasonic Smart Home от мобилния си телефон или таблет, независимо къде се намирате. С помощта на приложението можете да дадете име на всеки един от вашите датчици и сензори, така че лесно да ги управлявате и наблюдавате. В реално време можете да наблюдавате какво се случва в дома ви благодарение на Panasonic Smart Home камера. Мобилното приложение ви позволява също така да създавате свои сценарии, които системата да следва. Така например можете да настроите системата да включва кафе машината ви всяка сутрин, когато засече, че излизате от спалнята.


 

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.