БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Sigma Casa Gateway - Контролер За Управление

187.20лв.
  • Производител: SigmaCasa
  • Код на продукта: SA-7113
  • Наличност: В наличност

Описание

Sigma Casa Gateway е сърцето на тази система за домашна автоматизация, сигурност и охрана. Устройството комуникира посредством WiFi с домашния ви рутер, и чрез протокола Bluetooth 4.0 Smart (Low Energy Support) с останалите устройства от системата - датчици, релета, камери, и др. Не се налага да изтегляте никакви кабели.

В рамките на дома, максималната разумна дистанция между контролера е устройствата, трябва да е в рамките на 25 метра.

Комуникацията между у-вата и контролера е криптирана и добавянето на ново устройство се извъшва след вход в системата и въвеждане на персонален за всяко устройство PIN код. Всеки контролер, може да управлява едновренно до 16 устройства, без значение от тяхния вид.

В рамките на дома ви, може да имате неограничен брой контролери и устройства - например един за 1 етаж и един за 2-ри етаж.

Лесно може да изграждате логически връзки между устройва без значение в кой контролер са присъединени или къде се намират физически. Например - при активиране на МУК от 1- етаж, да се включи лампата в спалнята и да се активира и сирената в етаж 2.

Системата е удобна и за охрана и подържане на вили и ваканционни имоти - симулиране на присъствие, включване на отоплителни уреди при зададени параметри или ръчно. Консумира минимален мрежови трафик и е съвместима за употреба на трудно достъпни места през EDGE/3G рутери. Лесно се мести от едно място на друго с просто преместване на датчиците и контролера и включването им в локалната WiFi мрежа.

- Управлява до 16 устройства едновременно;

- Покритие – до 25 м. в радиус в затворена среда, до 100 м. на открито;

- Връзка с Интернет – чрез WiFI 2.4GHz, 802.11b/g/n;

- Комуникация с у-вата: Bluetooth 4.0 Smart (Low Energy Support);

- Захранване: DC 5V/1A (Micro USB);

- Тегло 66 г., размери 70 x 70 x 22.6 (mm);

Изисквания:

-Акаунт в ΣCASA – безплатно - създава се по-време на активиране;

- iOS - iOS7 и по висока с Bluetooth Low Energy(Bluetooth 4.0);

- Android - Android 4.3 и по-висока с Bluetooth 4.0 Smart Ready;

Можете да притежавате неограничен брой контролери, управлявани от един потребителски акаунт и с връзки между устройствата, без значение към кой контролер са свързани и тяхното местоположение.

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.