ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Събиране на информация

При посещение на нашия уебсайт, ние можем да събираме определена информация, включително лични данни, които предоставяте доброволно чрез формуляри, бисквитки или аналитични инструменти. Тази информация се използва само с цел обслужване на вашите нужди, подобряване на изживяването ви и осигуряване на подходяща функционалност на сайта.

Употреба на данните

Личните данни, които ни предоставите, се използват единствено за целите, за които са събрани. Ние не разкриваме, продаваме или споделяме вашата информация с трети лица, освен ако не е необходимо за предоставянето на услуги, които сте искали или ако законът изисква такова споделяне.

Защита на данните

Използваме разнообразни технологии и мерки за сигурност, за да защитим вашите лични данни от нежелани достъпи, унищожаване, загуба или разкриване. Имаме за цел да поддържаме вашата информация в тайна и сигурност по всяко време..

Избор и контрол

Вие имате контрол върху данните, които споделяте. Можете да настройвате вашите предпочитания относно събирането и употребата на вашите лични данни, като следвате нашите инструкции за управление на бисквитките или контактувате с нас за допълнителна информация.

Обновяване на информацията

Важно е вашата информация да бъде актуална и точна. Моля, уведомете ни при промени в личните си данни, за да можем да осигурим актуализиране на информацията в нашите системи.

Въпроси и контакт

Ако имате въпроси относно нашата политика за поверителност или обработката на вашите данни, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме тук, за да ви предоставим необходимата поддръжка и яснота.

Промени в политиката

Моля, обърнете внимание, че тази политика за поверителност може да бъде променяна периодично и всяка актуализация ще бъде публикувана на този уебсайт. Моля, редовно проверявайте за актуализации.