БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Fibaro Умен Контакт

130.80лв.
  • Производител: Fibaro
  • Код на продукта: 6280020
  • Наличност: В наличност

Описание

Умен контакт Fibaro е отличен начин да контролирате електроуредите си, да следите енергопотреблението им и да ги предпазвате от токови удари.

ВидУмен контакт
ЦвятБял
Индикация за статускристален RGB LED ring
Усилва сигнала за други Z-Wave устройстваДа
Отчита консумация на електроенергияДа
Безжичен стандарт на работаZ-Wave
Работна честота868.4 MHz
Обхват при външно / вътрешно ползване50 / 30 метра
Максимално натоварване2500 при постоянен товар / 3000 при максимален товар
Бутон за настройка / изключванеДа
Консумация в режим на готовност0.8 W
Работна температура0 - 40 °C
Защита от прегряванеДа, при 115°
Захранване110 - 240V~, 50/60Hz
Размери43 x 65 x 65 (В x Ш x Д) в мм
Тегло50 гр.

Властелинът на електричеството

Умният контакт е един от най-популярните модули на системата за домашна автоматизация Fibaro. Той е най-компактното устройство от този тип на пазара. Чрез него може да включвате и изключвате електроуредите си дистанционно през телефон или таблет, или през някое от дистанционните управления на Fibaro - бутонът The button, дистанционното управление Keyfob или жестовото дистанционно Swipe. Контактът може да се управлява и чрез предварително програмирани сценарии.


Кой нарисува тази дъга

Изключителният дизайн на умния контакт и осезаемото усещане за високо качество и лукс са допълнени от една функция на устройството, която съчетава естетика и функционалност. Контактът е оборудван с лед осветление, което променя цвета си в зависимост от консумираната мощност на включения електроуред. Така само с един поглед може да разберете в какъв диапазон е консумацията на даден уред. Син цвят означава около 80 вата, зелен - 210W, жълт 550W, оранжев - 1250W, червен - 2000W и лилав над 2300W. Максималната препоръчителна консумация, която контактът поддържа при постоянна консумация е 2500W, а максималната пикова консумация е 3000W. Излъчваната светлина е мека и нежна във всичките и цветове, и внася уют и хармония в нощната домашна обстановка.


Безкрайни възможности

Умният контакт може да ви бъде верен помощник в ежедневието. Сценарите за употребата му са ограничени само от въображението ви. Например сутрин в определен час може да ви включи тостера и кафемашината и докато се приготвите за работа да ви очаква закуска и ароматно кафе. Интересна опция е и да контролирате времето за телевизия или електронни игри на децата си. Възможностите са безброй. Важна функция на умния контакт е също така следенето на месечното енергопотребление и оптимизирането на включване и изключване на устройства с цел по-ниски разходи за електричество. Контактът разполага и с вградена защита срещу токови удари, което е чудесна застраховка за скъпите ви електроуреди. Помислено е и за малките изследователи - умният контакт е снабден с механизъм за покриване на отворите за щепсела, като по този начин децата не могат да ги достигнат и да се наранят.

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.