БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Panasonic Умен Контакт Kx-Hna101Fxw

96.00лв.
  • Производител: Panasonic
  • Код на продукта: 6280002
  • Наличност: В наличност

Описание

Умен контакт Panasonic KX-HNA101FXW е допълнително устройство за системата Panasonic Smart Home, което ви позволява да включвате и изключвате електроуредите, включени в него. Това може да се случи по предварително зададен график, по ваше желание от мобилния ви телефон или в случай, че потреблението на ток стане прекалено голямо. Необходимо е просто да го включите в обикновен контакт и да го настроите според вашите изисквания – без кабели и без пробиване на отвори.

ВидУмен контакт
ЦвятБял
Индикация за статусLED (червен/зелен)
Безжичен стандарт на работаDECT
Работна честота1880 - 1900 MHz
Обхват при външно / вътрешно ползване300 / 50 метра
Максимално натоварване2400 W (10 A max. x 220 - 240 V)
Бутон за настройка / изключванеДа
Максимална консумация1.6 W
Консумация в режим на готовност0.8 W
Работна влажност20 - 80 %, некондензираща
Захранване220 - 240 V AC, 50/60 Hz
Размери113 x 64 x 35 (В x Ш x Д) в мм
Тегло175 гр.

Умен контакт KX-HNA101FXW управлява вашите електроуреди

Допълнително устройство за системата Panasonic Smart Home
Включва или изключва по избор конкретен домашен електроуред
Измерва консумираното електричество
Известява ви при промяна на състоянието
Включва се в обикновен контакт


Кога можем да го използваме?

Когато не сте си у дома и искате да управлявате включването и изключването на домашните си електроуреди от разстояние
Когато искате да сте сигурни, че не сте забравили включен електроуред
Когато искате да следите консумацията на електричество в детайли и сте решили да предприемете действия за икономии


Как работи умният контакт Panasonic KX-HNA101FXW?

Използвайки мобилното приложение на вашия телефон или таблет можете да включвате и изключвате всеки електроуред, който предварително сте включили в умния контакт. Можете да правите това ръчно или по предварително зададен график. Умният контакт следи и потреблението на електроенергия от включения в него електроуред. В зависимост от зададените настройки, при рязко повишаване на потреблението, може да получите известие на мобилното си приложение или уредът може автоматично да изключи.


Как работи Panasonic Smart Home?

Panasonic Smart Home се състои от три основни елемента – HUB (мозъкът на системата), безплатно приложение за смартфон или таблет, както и различни по вид сензори и датчици, които предоставят информация на HUB. Panasonic Smart Home е предвидена да улесни и направи живота ви по-сигурен. Затова и нейният монтаж и експлоатация са изключително лесни:
Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
Свържете Panasonic HUB към безжичния рутер, следвайки инструкциите в илюстрираната брошура от комплекта;
Поставете батериите на всички сензори и датчици Panasonic. Тъй като сензорите използват специална, безжична DECT ULE технология за комуникация с HUB, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна.
Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване или използването на допълнителни материали.
Всичко, което остава е да инсталирате безплатното приложение за мобилен телефон или таблет, да се регистрирате и настроите работата на Panasonic Smart Home така, както е удобно и комфортно за вас!


Колко струва?

За да ползвате Panasonic Smart Home е необходимо да закупите комплект, включващ минимум HUB, датчик за врата/прозорец и датчик за движение. Този комплект можете да намерите под името Panasonic Home Safety Starter Kit. Приложението за мобилен телефон, регистрацията и използването на сървъра на Panasonic са напълно безплатни.


Мобилно приложение

Безплатното мобилно приложение ви позволява да управлявате системата Panasonic Smart Home от мобилния си телефон или таблет, независимо къде се намирате. С помощта на приложението можете да дадете име на всеки един от вашите датчици и сензори, така че лесно да ги управлявате и наблюдавате. В реално време можете да наблюдавате какво се случва в дома ви благодарение на Panasonic Smart Home камера. Мобилното приложение ви позволява също така да създавате свои сценарии, които системата да следва. Така например можете да настроите системата да включва кафе машината ви всяка сутрин, когато засече, че излизате от спалнята.


 

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.