БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Професионални жични слушалки

Професионални жични слушалки


Основни функции:* Широколентов микрофон с Noise-cancelling, ог...
Основни функции:* Широколентов микрофон с Noise-cancelling, ограничаващ фоновия шум, като се гарантира страхотно качество на звука и облекчаване на умората;* DSP - Цифрова обработка на сигнала за оптимизиране на звука за по-естествен глас;* Dynam..
114.00лв.
Основни функции: * Широколентов микрофон с Noise-cancelling, ...
Основни функции: * Широколентов микрофон с Noise-cancelling, ограничаващ фоновия шум, като се гарантира страхотно качество на звука и облекчаване на умората; * DSP - Цифрова обработка на сигнала за оптимизиране на звука за по-естествен глас; *..
138.00лв.
Основни функции: * Мonaural вариант за едно ухо * Анал...
Основни функции: * Мonaural вариант за едно ухо * Аналогова слушалка за PC или мобилни телефони и таблети; * Идеална за компании, в които USB портовете са забранени; * Plug-and-play - 3,5 мм. жак (няма USB) * Съвместима с iPhone ..
95.99лв.
Новите жични слушалки Plantronics Blackwire C315.1/C325.1 са...
Новите жични слушалки Plantronics Blackwire C315.1/C325.1 са невероятно лесни за използване и изключително фунционални, като предлагат избор от два варианта на свързаност - с USB или 3.5mm жак. Основни функции: * Двойна свързанос..
146.02лв.
Новите жични слушалки Plantronics Blackwire C315.1/C325.1 са...
Новите жични слушалки Plantronics Blackwire C315.1/C325.1 са невероятно лесни за използване и изключително фунционални, като предлагат два типа свързаност - с USB или 3.5mm жак. Основни функции: * Двойна свързаност – избор между USB..
222.00лв.
Plantronics Blackwire C710 Premium е единствената професиона...
Plantronics Blackwire C710 Premium е единствената професионална слушалка в света имаща вграден Bluetooth, позволяващ свързване едновременно с мобилен телефон и PC. Насладете се на безпроблемно управление на повикванията и първата в индустрията ..
382.80лв.
Показани 1 от 6 | 23 (4 Страници)