БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Broadlink

Broadlink
BroadLink А1 e-Air -Environment Sensor е сензор за контрол на ...
BroadLink А1 e-Air -Environment Sensor е сензор за контрол на околната среда •    Интелигентна Свързаност. Отличен контрол за здравословен начин на живот Когато показателите на A1 e-Air установят неблагоприятна о..
110.00лв.
BroadLink LED - е димиращата умна LED крушка. Тя е във 3 ...
BroadLink LED - е димиращата умна LED крушка. Тя е във 3 разновидности: - от 3W, 5W и 9W- Трябва да поставите крушка на място на което не може да бъде прекаран ключ или искате да можете да включвате и изключвате крушката от разстояние. - Иск..
42.00лв.
BroadLink MP1 е умен WI-FI разклонител от ново поколение. Може...
BroadLink MP1 е умен WI-FI разклонител от ново поколение. Може да се управлява чрез приложението e-control както от вашият дом така и навсякъде през интернет. •    Разполага с 4 контакта всеки един от тях м..
75.00лв.
BroadLink MP2 е умен WI-FI разклонител от ново поколение. Може...
BroadLink MP2 е умен WI-FI разклонител от ново поколение. Може да се управлява чрез приложението e-control както от вашият дом така и навсякъде през интернет. Той разполага с 3 стандартни контакта 220V и 3 USB контакта. С USB контактите може да з..
75.00лв.
BroadLink RM MINI3 е универсално Wi-Fi дистанционно , чре...
BroadLink RM MINI3 е универсално Wi-Fi дистанционно , чрез което може да се контролират домашните електроуреди през мобилен телефон или таблет. Работи с инфрачервена (IR). Свързва се към домашната Wi-Fi мрежа, посредством Wi-Fi връзка. По вс..
55.00лв.
BroadLink RM Pro е универсално Wi-Fi дистанционно, чрез което ...
BroadLink RM Pro е универсално Wi-Fi дистанционно, чрез което може да се контролират домашните електроуреди през мобилен телефон или таблет. Работи с инфрачервена (IR) и радио честота (RF). Свързва се към домашната Wi-Fi мрежа, посредством Wi-Fi ..
99.00лв.
Показани 1 от 6 | 16 (3 Страници)