БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

NetAtmo

NetAtmo


Датчик за скоростта и посоката на вятъра Нужна Ви е станцията...
Датчик за скоростта и посоката на вятъра Нужна Ви е станцията за време на Netatmo, за да ползвате този модул, като една станция поддържа само един датчик за вятър. Съдържание: 1 бр. Датчик за скорост и посока на вятъра 2 бр. ААА батерии (до 2 ..
199.00лв.
NETATMO WELCOME Домашна охранителна камера с функция за раз...
NETATMO WELCOME Домашна охранителна камера с функция за разпознаване на лица Когато вашите деца минат пред камерата Welcome ги разпознава, благодарение на революционната си технология за разпознаване на лица. Знайте кой е у дома, вашите близк..
399.00лв.
NETATMO Presense Външна охранителна камера със сензор за ра...
NETATMO Presense Външна охранителна камера със сензор за разпознаване на хора, коли и животни. Засича присъствието на хора, коли и животни. Presence открива и отчита в реално време , ако някой броди около дома ви, ако минава кола по алеята в..
599.00лв.
Използвайте допълнителния модул на Netatmo, за да следите каче...
Използвайте допълнителния модул на Netatmo, за да следите качеството на въздуха в дома си. Независимо дали сте в стаята си или детската, в хола или в кухнята, благодарение на станцията за време на Netatmo и нейните допълнителни модули, Вие може д..
139.00лв.
Добавете този дъждомер към метеостанцията на Netatmo, за да се...
Добавете този дъждомер към метеостанцията на Netatmo, за да се възползвате от детайлна информация за валежите. Чрез него може лесно да следите нивото на дъжд, както и да бъдете предупреждавани, кога се очаква да вали. Може да използвате данните, ..
139.00лв.
Netatmo - персонална метеорологична станция съвместима с iPhon...
Netatmo - персонална метеорологична станция съвместима с iPhone / iPad / Android Метеостанцията на Netatmo измерва метеорологичните условия и качеството на въздух. Ценна информация, с която да подобрим благосъстоянието в дома или офиса си. Инт..
339.00лв.
Показани 1 от 6 | 9 (2 Страници)