БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Panasonic Вътрешна Сирена Kx-Hns105Fxw

96.00лв.
  • Производител: Panasonic
  • Код на продукта: 6280006
  • Наличност: Изчерпано количество

Описание

Вътрешна сирена Panasonic KX-HNS105FXW е допълнителен модул за системата Panasonic Smart Home, който може да бъде задействан при активиране на сензор. Монтажът се осъществява лесно и бързо, без необходимост от пробиване на отвори. Сирената комуникира безжично с HUB, именно затова не се изисква окабеляване.

ВидСирена
ЦвятБял
Индикация за статусLED (червен/зелен)
Безжичен стандарт на работаDECT
Работна честота1880 - 1900 MHz
Обхват при външно / вътрешно ползване300 / 50 метра
Индикация за алармаМигаща светлина
Бутон за настройка / изключванеДа
Максимална консумация3 W
Консумация в режим на готовност2 W
Работна температура0 - 40 °C
Захранване220 - 240 V AC, 50/60 Hz
Размери71 x 73 x 46 (В x Ш x Д) в мм
Тегло90 гр.

KX-HNS105FXW – вътрешна сирена

Допълнителна вътрешна сирена за Panasonic Smart Home
110dB сила на звука
Настройка на силата на звука


Как работи сирената Panasonic KX-HNS105FXW?

Вътрешната сирена Panasonic KX-HNS105FXW се монтира бързо и лесно, без нужда от пробиване на отвори. Тя е постоянно свързана с HUB и може да бъде активирана ръчно през мобилното приложение, автоматично при активиране на друг сензор (дим, движение), както и при включване на камера Panasonic Smart Home. Със своите 110dB сила на звука можете да бъдете сигурни, че няма да я игнорирате. Ако пък силата на звука е твърде висока, разполагате и с настройка, която ви позволява да я регулирате.


Как работи Panasonic Smart Home?

Panasonic Smart Home се състои от три основни елемента – HUB (мозъкът на системата), безплатно приложение за смартфон или таблет, както и различни по вид сензори и датчици, които предоставят информация на HUB. Panasonic Smart Home е предвидена да улесни и направи живота ви по-сигурен. Затова и нейният монтаж и експлоатация са изключително лесни:
Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
Свържете Panasonic HUB към безжичния рутер, следвайки инструкциите в илюстрираната брошура от комплекта;
Поставете батериите на всички сензори и датчици Panasonic. Тъй като сензорите използват специална, безжична DECT ULE технология за комуникация с HUB, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна.
Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване или използването на допълнителни материали.
Всичко, което остава е да инсталирате безплатното приложение за мобилен телефон или таблет, да се регистрирате и настроите работата на Panasonic Smart Home така, както е удобно и комфортно за вас!


Колко струва?

За да ползвате Panasonic Smart Home е необходимо да закупите комплект, включващ минимум HUB, датчик за врата/прозорец и датчик за движение. Този комплект можете да намерите под името Panasonic Home Safety Starter Kit. Приложението за мобилен телефон, регистрацията и използването на сървъра на Panasonic са напълно безплатни.


Мобилно приложение

Безплатното мобилно приложение ви позволява да управлявате системата Panasonic Smart Home от мобилния си телефон или таблет, независимо къде се намирате. С помощта на приложението можете да дадете име на всеки един от вашите датчици и сензори, така че лесно да ги управлявате и наблюдавате. В реално време можете да наблюдавате какво се случва в дома ви благодарение на Panasonic Smart Home камера. Мобилното приложение ви позволява също така да създавате свои сценарии, които системата да следва. Така например можете да настроите системата да включва кафе машината ви всяка сутрин, когато засече, че излизате от спалнята.


 

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.