БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Panasonic Датчик За Вода Kx-Hns103Fxw

84.00лв.
  • Производител: Panasonic
  • Код на продукта: 6280004
  • Наличност: В наличност

Описание

Датчик за вода KX-HNS103FXW е допълнителен сензор за системата Panasonic Smart Home, който следи за евентуални наводнения във вашия дом, изпращайки навременна информация до HUB (базова станция). Сензорът използва безжичен стандарт за връзка с HUB, а за да може да се монтира на всяко място е снабден и с удобна сонда.

ВидДатчик за вода
ЦвятБял
Индикация за статусLED (червен/зелен)
Безжичен стандарт на работаDECT
Работна честота1880 - 1900 MHz
Обхват при външно / вътрешно ползване300 / 50 метра
Бутон за настройка / изключванеДа
Работна температура0 - 40 °C
ЗахранванеЛитиева батерия CR2 (1 x 3.0 V, 850 mAh)
Живот на батериятаДо 2 години
Размери106 x 31 x 22 (В x Ш x Д) в мм
Тегло80 гр.

Panasonic KX-HNS103FXW – спокойствие по всяко време

Допълнителен датчик за вода към системата Panasonic Smart Home
Следи за изтичане на вода в помещението и изпраща информация до HUB


Как работи датчикът Panasonic KX-HNS103FXW?

Датчикът за вода се монтира бързо и лесно, без да е нужно пробиване на отвори. Когато датчикът засече теч, той изпраща сигнал до HUB, който от своя страна предприема действие, според вашите указания.
HUB може:
да ви извести чрез мобилното ви приложение
да активира алармата в дома ви
да включи „умен“ контакт
да активира камерата в стаята, записвайки и изпращайки видео в реално време на мобилния ви телефон или таблет


Как работи Panasonic Smart Home?

Panasonic Smart Home се състои от три основни елемента – HUB (мозъкът на системата), безплатно приложение за смартфон или таблет, както и различни по вид сензори и датчици, които предоставят информация на HUB. Panasonic Smart Home е предвидена да улесни и направи живота ви по-сигурен. Затова и нейният монтаж и експлоатация са изключително лесни:
Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
Свържете Panasonic HUB към безжичния рутер, следвайки инструкциите в илюстрираната брошура от комплекта;
Поставете батериите на всички сензори и датчици Panasonic. Тъй като сензорите използват специална, безжична DECT ULE технология за комуникация с HUB, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна.
Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване или използването на допълнителни материали.
Всичко, което остава е да инсталирате безплатното приложение за мобилен телефон или таблет, да се регистрирате и настроите работата на Panasonic Smart Home така, както е удобно и комфортно за вас!


Колко струва?

За да ползвате Panasonic Smart Home е необходимо да закупите комплект, включващ минимум HUB, датчик за врата/прозорец и датчик за движение. Този комплект можете да намерите под името Panasonic Home Safety Starter Kit. Приложението за мобилен телефон, регистрацията и използването на сървъра на Panasonic са напълно безплатни.


Мобилно приложение

Безплатното мобилно приложение ви позволява да управлявате системата Panasonic Smart Home от мобилния си телефон или таблет, независимо къде се намирате. С помощта на приложението можете да дадете име на всеки един от вашите датчици и сензори, така че лесно да ги управлявате и наблюдавате. В реално време можете да наблюдавате какво се случва в дома ви благодарение на Panasonic Smart Home камера. Мобилното приложение ви позволява също така да създавате свои сценарии, които системата да следва. Така например можете да настроите системата да включва кафе машината ви всяка сутрин, когато засече, че излизате от спалнята.


 

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.