БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Panasonic Датчик За Врата / Прозорец Kx-Hns101Fxw

56.40лв.
  • Производител: Panasonic
  • Код на продукта: 6280011
  • Наличност: В наличност

Описание

Датчик за врата / прозорец Panasonic KX-HNS101FXW е допълнителен сензор за системата Panasonic Smart Home, който следи кога вратата или прозорецът, на който е монтиран, е отворен или затворен. Монтажът се осъществява бързо и лесно без нужда от пробиване на отвори, а сензорът комуникира безжично с HUB, което премахва нуждата и от окабеляване.

ВидДатчик за врата / прозорец
ЦвятБял
Индикация за статусLED (червен/зелен)
Безжичен стандарт на работаDECT
Работна честота1880 - 1900 MHz
Обхват при външно / вътрешно ползване300 / 50 метра
Бутон за настройка / изключванеДа
Работна температура-10 - 40 °C
МонтажОткрит, без нужда от пробиване
ЗахранванеЛитиева батерия CR2 (1 x 3.0 V, 850 mAh)
Живот на батериятаДо 2 години
Размери102 x 31 x 22 (В x Ш x Д) в мм
Тегло48 гр.

KX-HNS101FXW винаги знае състоянието на вашата врата или прозорец

Допълнителен датчик за врата или прозорец към Panasonic Smart Home
Разпознава състоянието на врата
Разпознава състоянието на прозорец
Известява ви при промяна на състоянието
Монтаж без нужда от пробиване


Кога можем да го използваме?

• Когато искате да знаете дали не сте забравили отворен прозорец или врата
• Когато искате да знаете кога децата ви се прибират вкъщи
• Когато искате да се защитите от крадци


Как работи датчикът Panasonic KX-HNS101FXW?

Датчикът се монтира на лицевата част на крилото на врата или прозорец. В случай че вратата или прозорецът бъдат отворени във време, в което това не би трябвало да се случва, вие получавате известие на вашия мобилен телефон или таблет, а Panasonic Smart Home може да предприеме конкретно действие, като да активира сирената във вашия дом например.


Как работи Panasonic Smart Home?

Panasonic Smart Home се състои от три основни елемента – HUB (мозъкът на системата), безплатно приложение за смартфон или таблет, както и различни по вид сензори и датчици, които предоставят информация на HUB. Panasonic Smart Home е предвидена да улесни и направи живота ви по-сигурен. Затова и нейният монтаж и експлоатация са изключително лесни:
Уверете се, че имате безжичен рутер, на който има работеща интернет връзка;
Свържете Panasonic HUB към безжичния рутер, следвайки инструкциите в илюстрираната брошура от комплекта;
Поставете батериите на всички сензори и датчици Panasonic. Тъй като сензорите използват специална, безжична DECT ULE технология за комуникация с HUB, батериите им издържат до 24 месеца без подмяна.
Намерете подходящо място, за да поставите сензорите във вашия дом. Всички сензори са проектирани така, че да се монтират без нужда от пробиване или използването на допълнителни материали.
Всичко, което остава е да инсталирате безплатното приложение за мобилен телефон или таблет, да се регистрирате и настроите работата на Panasonic Smart Home така, както е удобно и комфортно за вас!


Колко струва?

За да ползвате Panasonic Smart Home е необходимо да закупите комплект, включващ минимум HUB, датчик за врата/прозорец и датчик за движение. Този комплект можете да намерите под името Panasonic Home Safety Starter Kit. Приложението за мобилен телефон, регистрацията и използването на сървъра на Panasonic са напълно безплатни.


Мобилно приложение

Безплатното мобилно приложение ви позволява да управлявате системата Panasonic Smart Home от мобилния си телефон или таблет, независимо къде се намирате. С помощта на приложението можете да дадете име на всеки един от вашите датчици и сензори, така че лесно да ги управлявате и наблюдавате. В реално време можете да наблюдавате какво се случва в дома ви благодарение на Panasonic Smart Home камера. Мобилното приложение ви позволява също така да създавате свои сценарии, които системата да следва. Така например можете да настроите системата да включва кафе машината ви всяка сутрин, когато засече, че излизате от спалнята.


 

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.