БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

За нас

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

01

Страст

Ние обичаме да работим по бъдещи иновативни проекти с фантастични клиенти. Ние се грижим за нашите клиенти и можем да им предложим всичко, за да удоволетворим и най-високите изисквания

02

Изслушване

Ние изслушваме, ние дискутираме, ние съветваме. Звучи стряскащо, но изслушаме вашите идеи, планове и цели за вашия бизнес. След това избираме най-доброто решение. Ние не се занимаваме само с продажбата на продуктите и ако сметнем, че не сме добри в съветите си, ще бъдем честни и ще ви кажем още от самото начало.

03

Креативност

Независимо дали става въпрос за покупка на продукт, техническа консулатация, разработка на система за автоматизация или персонализирано програмиране на даден продукт, ние искаме да поддържаме всичко под един покрив, за да улесним нашите клиенти.

няколко думи за нас

Всичко под един покрив

BGSmartHome.bg е не само онлайн магазин. Тук може да намерите всичко или ако не можете необходимо е просто да се свържете с нас. Ние сме всичко от което се нуждаете. Готови сме да предложим нашите услуги и да задоволим дори и най-високите изиксвания на клиентите. Ние изслушаме и след това съветваме!

Контакт с нас

ЕКИП

Николай Дончев
Христо Митев