БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

BroadLink SC1 - Умен контакт

25.00лв.
  • Производител: Broadlink
  • Код на продукта: SC1
  • Наличност: В наличност

Описание

BroadLink SC1 е умен WI-FI ключ от ново поколение. Към него може да свържете всеки ваш уред и да го управлявате дистанционно.

Broadlink SC1 Smarth Switch Key></p><p style=Broadlink SC1 Smarth Switch Key></p><p style=Broadlink SC1 Smarth Switch Key></p><p style=Broadlink SC1 Smarth Switch Key></p><p style=Broadlink SC1 Smarth Switch Key></p><p style=Broadlink SC1 Smarth Switch Key></p><br><p style=

•    Таймери

„Countdown timer” - Може да му настроите часовник за обратно броене за да изключи кафеварката или каквото сте включили в него след примерно 10 мин.

„Schedule timer” - Може да му настроите часовник с график. В кои дни в колко часът да се включва и в колко часа да се изключва.

„Repeated timer” – Може да му зададете в кои дни от колко до колко часът за колко време да се включи. След това за колко време да е изключен и пак да се включи. - Притежава малка нощна лампа която да ви осигури слаба светлина през нощта за да можете да виждате без да трябва да светвате лампата.

„Random timer” – „Защита от крадци“ - Може да му зададете в кои дни и от колко до колко часът да се включва произволно и да се изключва произволно. Ако сте включили лампа към контакта това е така наречената симулация на присъствие в къщата с включване и изключване на лампата в произволни интервали.

•    Технически характеристики: 

Input Voltage - 230V AC

Temperature Range – 0°C -50°C

Working humidity - ≤ 80%

Power Consumption - ≤ 1.1W

Rated Frequency – 50/60Hz

Rated Current -10A (2500W)

Wireless Type – Wi-Fi 2.4 GHz b/g/n

Support: IOS 7.0/ Android 4.0+

•    Съдържание на опаковката:

BroadLink SC1 - 1 бр.

Ръководство на Английски - 1 бр.

•    Софтуер e-Control:

    

Файлове за сваляне

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.