БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Broadlink SP Mini - Умен контакт

35.00лв.
  • Производител: Broadlink
  • Код на продукта: SPMINI
  • Наличност: В наличност

Описание

BroadLink SP Mini не е като традиционните таймери за контакт. Вие можете много лесно да го настроите и контролирате от вашия мобилен телефон. Дистанционно да наблюдавате всичко.

Broadlink SP Mini Smart Plug EU

Broadlink SP Mini Smart Plug EU

Broadlink SP Mini Smart Plug EU

Broadlink SP Mini Smart Plug EU

Broadlink SP Mini Smart Plug EU

Broadlink SP Mini Smart Plug EU

Broadlink SP Mini Smart Plug EU

Broadlink SP Mini Smart Plug EU

•    Контрол на таймера

32 групи от таймери, различни комбинации от таймери, отложени стартове, всякакви видове цикли. Дневни и седмични таймери. Интелигентна система за запаметяване.

•    Дистанционен Контрол

След като свържете SP mini с домашната Wi-Fi мрежа, можете в реално време да следите статуса на уреда от вашия мобилен телефон, без значение къде се намирате. Лесен контрол посредством едно натиска на бутона.

•    Надеждна Wi-Fi Връзка

SP mini е снабден с последно поколение Wi-Fi модул за гарантиране качеството на безжичния сигнал.

•    Вече без притеснение

По време на дъжд и гръмотевици се притеснявате за домашната техника, когато не сте у дома. Вече може да изключите дистанционно вашите уреди посредством приложението за мобилен телефон - e-Control.

•    Забравили сте включен уред

Тръгнали сте за работа и мислите, че сте забравили включен някой уред. Може да го изключите от мобилния телефон без да се притеснявате вече.

•    Енергоспестяващ

SP mini може да пести електро енергия с функцията си за прекомерно зареждане. Когато дадена батерия е заредена, SP mini автоматично спира подаването на ток към зарядното и пести излишната употреба на електро енергия.

•    Таймер за пестене на пари

Със SP mini можете да нагласите таймери, кога даден уред да се включи и кога да се изключи. Може да нагласите бойлера да Ви се включва и работи нощем на по-евтина тарифа ток и по този начин да пестите пари без усилие.

•    Wi-Fi Свързаност  

SP mini се свързва с домашната Wi-Fi мрежа много лесно. Въведете паролата на мрежата посредством апликацията e-Control и до 30 секунди SP mini се е свързал с вашата домашна Wi-Fi мрежа.

•    Изискан Минималистичен Дизайн 

BroadLink SP mini Wi-Fi контакт е с компактен размер - 44мм ширина и 77мм височина. SP mini с пълно покритие на повърхността с акрилен материал и плосък дизайн. Съчетаващ модерен дизайн, се вписва във всеки един интериор на дома. С ненатрапчив вид и модерно излъчване, предава по-комфортно чувство за модерен стил на дома.

•    Сигурен и Надежден 

Създаден от трудно горими материали и други материали за безопасност. След стабилно представяне на тест за издръжливост - поне 50 000 пъти за включване и изключване. Снабден с физически бутон за включване и изключване. Повече от 15 000 домакинства по света се довериха на BroadLink продуктите.

•    Умен Дом 

Посредством комбинацията на продуктите BroadLink A1 e-Air и BroadLink SP mini можете да създаде ситуация за автоматизация. Примерно когато светлината в помещението е слаба, може автоматично да се включи осветлението. BroadLink продуктите имат възможност за взаимна комуникация посредством Wi-Fi връзка. Също и други смарт продукти могат да осъществяват връзка с BroadLink DNA продукти - A1 e-Air Измервателна Станция, Wi-Fi Универсално Дистанционно, Wi-Fi Контакт, IP камера и други BroadLink DNA продукти. SP mini има различен набор от функции. Едно от тях са Периодичен Цикъл, Симулиране на Присъствие, Автоматично Изключване на Захранването. Периодичен Цикъл е периодичен превключвател с циркулираща функция. Веднъж създаден в рамките на избрания период, цикълът се изпълнява до приключване на зададеното действие. Симулиране на присъствие е функция против кражба. Произволно избрани времеви включвания и изключвания на домашни уреди. Симулиращи присъствие на хора. Автоматично изключване на захранването е функция за защита от прекомерно зареждане. Веднъж достигане 100% заряд на батерията, автоматично се спира подаването на ток.

•    Технически характеристики: 

Input Voltage – 100-250V AC

Temperature Range – 0°C -50°C

Working humidity - ≤ 80%

Power Consumption - ≤ 1.1W

Rated Frequency – 50/60Hz

Rated Current -10A /2500W

Switch Life - ≥50 000 times

Wireless Type – Wi-Fi 2.4 GHz b/g/n

Support: IOS 7.0/ Android 4.0+

•    Съдържание на опаковката:

BroadLink SP Mini - 1 бр.

Ръководство - 1 бр.

•    Софтуер e-Control:

    

Файлове за сваляне

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.