БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Legrand Classe300 Видео домофон и входен панел - комплект

1,488.87лв.
  • Производител: Legrand
  • Код на продукта: 363911
  • Наличност: В наличност

Възможни варианти

Описание

Видео-домофонен комплект: 7 инчов сензорен "handsfree" вътрешен панел, с памет; използване на смарт-устройство, за дублиране на основните функции; Входен панел, с широкоъгълна камера и RFID-четец и баджове (6 броя в комплекта) за отключване на врата; Захранване и A/V интерфейс. Може да разширите системата чрез добавяне на допълнителен вътрешен панел: входният панел е за макс. 2 абоната.

Новият CLASSE 300X13E вътрешен видео панел превръща всеки дом в свързан дом, който лесно може да се управлява от вкъщи или от разстояние чрез смартфон.

Модерен. Свързан и лесен

Гъвкавостта на двупроводната технология BTicino в комбинация с предимствата на свързан домофон за повече функции и допълнителни услуги.

CLASSE 300X13E е новият свързан вътрешен видео панел, който комбинира съвременност и иновации благодарение на връзката между смартфон и вътрешни видео панел. Интегрирано Wi-Fi позволява връзка с вашия смартфон и благодарение на приложението, може да управлява входящи видео позвънявание по иновативен и удобен начин. Широкият 7" сензорен дисплей е подходящ за всички, които се интересуват от технологии и иновации и търсят уникален дизайн.

Винаги в контакт с вашия дом. CLASSE 300X13E дава възможност да управлявате различни функции чрез смартфона си в допълнение на лесната инсталация. Вкъщи или извън дома вие ще можете да управлявате позвънявания, да отваряте вратата, да активирате камерата или да управлявате градинското осветление. Всичко това само с едно докосване.

Какво може да правите с CLASSE 300X13E?

Може да управлявате различни функции чрез безплатно приложение за Android и iOS смартфон.

- Отговаряте лесно, без да ставате от дивана. Абсолютна свобода на движение у дома. Може да отговорите на позвъняването от всяка стая вкъщи.

- Отговаряте лесно дори и когато не сте у дома или от всяка точка на света. Когато не сте у дома или сте на ваканция, може да отговорите на позвъняването където и да сте.

- Да се обадите вкъщи. Винаги във връзка с хората у дома. Смартфонът е свързващия терминал с вашият вътрешен видео панел.

- Да отворите вратата без дистанционно. Прибирате се у дома и не откривате дистанционно? Няма проблем, отворете вратата със смартфона си. Забалежка: всички врати, свързани към двупроводната видеодомофонна система могат да бъдат управляване чрез смартфон.

- Да видете какво става вкъши. Повече сигурност у дома. Чрез смартфона си може да активирате външните и вътрешните камери, свързани към видео домофонната система. Забележка: всички камери свързани към двупроводната видеодомофонна система могат да бъдат управляване чрез смартфон.

- Да включите осветлението или да полеете градината. Дори и когато сте на ваканция може лесно и удобно да активирате системата за напояване и да включите осветлението директно от смартфона си. Забележка: времевите активатори свързани към двупроводната видеодомофонна система могат да бъдат управлявани чрез смартфон.

Предимства! CLASSE 300X13E не променя начина на инсталация

2-проводна стандартна инсталация. Благодарение на интегрираното Wi-Fi, CLASSE 300X13E не изисква работа по стената и следва същите правила на инсталация като при "нормална" 2-проводна система.

Без сложни инсталации и конфигуриране на Ethernet мрежа. Всичко остава същото, благодарение на Wi-Fi технологията вградена във вътрешния видео панел.

Лесно и интуитивно конфигуриране.

Не изисква специфични IT умения. Необходимо е само да конфигурирате класическите параметри на 2-проводната система (входен панел и вътрешен панел, SCS адреси и т.н.). Клиентът сам управлява конфигурирането на Wi-Fi мрежата и приложението лесно и интуитивно. Ако е необходимо може да се свърже директно с Legrand/Bticino като кликне върху бутон HELP на приложението.

Моментално свързан и нстроен.

След инсталиране на приложението се появяват 3 лесни стъпки, които ви направляват в осъществяването на връзката между смартфона и видеодомофона.

1. След активиране на Wi-Fi връзката, изберете мрежата, с която искате да свържете видео домофона.

2. Въведете паролата на домашната Wi-Fi мрежа.

3. Когато натиснете бутон "Configure", приложението автоматично започва да търси видео домофона и ще се свърже автоматично.

Връзката към специализирания облак напълно автоматизира конфигурацията в домашната мрежа (НЕ е необходимо да натройвате рутера си). Вътрешният видео панел прехвърля всички настройки на 2-проводната видео домофонна система (камери, отваряне на врати, активации и др.) към приложението и се актуализира автоматично след всяка промяна. Вътрешния видео панел показва мобилните устройства свързани с него и когато прецените може да изключите или анулиране някое от устройствата по всяко време.

Идеално замества вашата стара двупроводна система

Classe 300X13E e най-доброто налично решение за обновяване на вашия вътрешен видео панел на домофонната система. При всички съществуващи 2-проводни системи може да актуализирате или замените вътрешния аудио (ще трансферира само аудио повиквания) или видео панел с Classe 300X13E. Благодарение на интегрираното Wi-Fi, дори нямате нужда от допълнително окабеляване.

Подходящ за обновяване на цяла домофонна система

Classe 300X13E има 2-проводна технология. За разлика от решения, базирани на Ethernet/IP системи, 2-проводната технология е най-доброто решения за подмяна на стари системи, тъй като съществуващата двойка кабели може да се използва.

Classe 300 стилният избор

Елегантен дизайн и модерна технология

Classe 300 e серия "handsfree" вътрешни видеопанели с широк 7-инчов сензорен дисплей, които впечатляват с блестящ финиш и стъклен ефект.

Специалната форма на устройството със заоблени ъгли и метализиран корпус придават усешане за тънък и фин дисплей с уникален стил.

Основните функции могат да се активират с докосване на сензорните бутони, разположени на лесно достъпно място и релефни линии за бърз достъп.

Classe 300X13E комбинира уникален и иновативен стил с напреднала технология, която дава абсолютна свобода, благодарение на Wi-Fi свързаността.

CLASSE 300 е налична в два варианта: тъмен и светъл дизайн. Може да се монтира и на маса

Интуитивен достъп до всички функции

- Отключва вратата на посетителите, които вие решите

- Отговаря на позвъняванията на посетителите

- Управлява настройките на дисплея за избор на различни фонове или мелодии

- Наблюдение пред входната врата: може да получите снимки от камерата на външния панел или от други камери, свързани към вашата система

- Използвате CLASSE 300 за комуникация между различни стаи на дома или с други къщи/апартаменти

- Може да настроите CLASSE 300 да отваря врата автоматично при входящо повикване (тази функция може да се активира или нулира по всяко време)

- Ако имате нужда от тишина и спокойствие може да изключите звука на CLASSE 300 и да го активирате когато е необходимо

- Може да активирате други функции, които са свързани към системата ви, като стълбищното осветление или отключване на втора врата

- Да оставите съобщение чрез функция "NOTE"

- Активирате системата за отговаряне на повиквания, за да получите запис на видео кой Ви е търсил. Когато не сте у дома може да оставите видео съобщение за хората, които ще ви потърсят

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.