БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Legrand Smarther Термостат

375.52лв.
  • Производител: Legrand
  • Код на продукта: 049036(37)
  • Наличност: В наличност

Възможни варианти

Описание

SMARTHER: Wi-Fi термостат, лесен за използване и винаги свързан

Максимален конфорт и енергоспестяване където и да сте

Благодарение на сензорния си дисплей, термостатът може да се управлява с едно докосване.

Търсите максимален конфорт у дома? Само с едно докосване на устройството активирате отоплението или охлаждането и променяте температурата.

Чрез приложението и смартфона си можете лесно да създавате сценарии, за да постигнете по-ефективно управление на температурата, дори и далеч от дома.

Правилната употреба Ви помага да спестите енергия.

Изключителен дизайн. Модерен стил

Тънък, с бял, стъклен ефект, за да е съвместим с всеки стил и всяка серия ключове и контакти.

Елегантност и функционалност в няколко милиметра дебелина: устройство, подходящо за всеки, разбираемо и лесно за употреба, което разкрива изтънчена и модерна технология.

- Минималистичен и изтънчен дизайн, който благодарение на тънкия си корпус и стъклен финиш е универсален и подходящ за всеки стил на дома.

- Метализираният детайл е отличителен елемент, който характеризира продукта и дава информация за новият "Ускорен режим".

- Дискретна бяла светлина има декоративен ефект, но и информира потребителя като му помага да се ориентира в различните функции.

Какво може да правите с Legrand свързан термостат ?

Чрез приложението може да контролирате и настройвате температурата навсякъде и по всяко време.

Местоположение: Благодарение на приложението термостатът винаги знае къде сте и помага да спестявате пари. Ако излезете от вкъщи по-рано от обикновено (напр. в 8ч. вместо в 9ч.) термостатът автоматично изпраща съобщение с въпрос дали да изключи отоплението по-рано.

Ръчно управление и използване на приложението: Ако се наложи да отсъствате от дома за няколко дни, чрез приложението можете да настроите ръчно термостата (напр. на режим "против замръзване"), без значение от автоматичните настройки.

Ускорен режим. Една функция за повече конфорт

Функцията "Ускорен режим" спестява енергия, тъй като при достигане на зададената температура, отоплението или охлаждането се изключват автоматично.

Получавате моментално желания конфорт.

Активира отоплението или охлаждането за ограничен период от време, без значение от профилните настройки и температурата на стаята.

Приложение

Инсталирайте приложението и само след три стъпки можете да използвате свързания термостат. Приложението е достъпно както за Android устройства, така и за iOS. 1. Създайте профил. 2. Свържете термостата към вашата Wi-Fi мрежа. 3. Изберете процес стъпка по стъпка, за да създадете седмична програма.

- управлявате термостата лесно и интуитивно от разстояние

- създавате и променяте седмичните програми

- управлявате актуализациите на термостата (firmware)

Различни потребители могат да управляват същия термостат чрез приложението, инсталирано на различни смартфони. Благодарение на Legrand Cloud, лична информация и настройки се управляват сигурно и безопасно.

Ако нямате интернет? Термостатът продължава да работи според зададената програма. Приложението не може да се използва за управление от разстояние, но ще продължи да работи в обхвата на домашната Wi-Fi мрежа.

Програмирайте и управлявайте! С приложението всичко е много лесно.

Повече термостати? Повече къщи?

Освен единично устройство можете да управлявате:

- няколко устройства в същия дом (изолирана зона от системата)

- устройства в различни сгради

Монтаж и инсталиране:

В два вариант:

- Термостат за вграден монтаж (в конзолна кутия). Може да се инсталира в конзолна кутия с дълбочина минимум 40мм

- Термостат за открит монтаж (директно върху стена).

И за двата типа монтаж ще са необходими минумум 4 кабела. Два кабела за 230 VAC захранване и два за управление на бойлера (релеен контакт СО).

Лесна подмяна на стария термостат, независимо дали е с вграден или за открит монтаж, работещ с батерии или на 230 V a.c. Създаден за лесна употреба, новия свързан термостат е идеално решение както за нови инсталации, така и за подмяна на стар термостат. За вграден или открит монтаж, свързания термостат е лесен за настройване. Важен съвет: при подмяна на стар термостат с батерии имате нужда от два кабела за 230 V ас захранване.

Smarther е свързан термостат и приложението към него са средство за прецизно управление и настройка на температурата в стаята. Всички програми и повечето от функциите се изпълняват лесно и интуитивно от приложението. Благодарение на Wi-Fi връзката си Smarther може да бъде програмиран и контролиран дистанционно; измерва и показва температурата и влажността в стаята. Температурата може да се зададе локално за ръчно управление. "Ускорен режим" може да бъде активиран чрез включване на системата за ограничено време (30, 60 или 90 минути) независимо от зададената температура.

- 100-250 VAC. 50/60Hz захранване

- 2W максимална консумация

- максимално сечение на кабел 1 х 1.5мм2

- температурно измерване 0 до 50 градуса целзии

- температурни граници от 5 до 40 градуса целзии

- увеличение с 0.5 градуса

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.