БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

Доставка & Плащане

Начин на плащане

Банков превод - при избор на този метод на плащане, клиентът заплаща с банков превод преди доставката на продуктите. Веднага щом се уверим, че средствата са получени, ще Ви изпратим заплатените артикули. Моля да имате предвид, че е възможно удължаване на посочените стандартни срокове за доставка.

Банкова информация:

Фирма: "а2б" ООД

ЕИК : 204609068

Банка: УниКредит Булбанк АД

IBAN: BG62UNCR70001522960743

BIC: UNCRBGSF

Основание за плащане: тук запишете номера на поръчката, който може да намерите от меню "История на поръчките" (менюто е налично след вход в системата).

Наложен платеж - закупените продукти се изпращат по куриер, и се заплащат в брой в момента на получаване


Условия за доставка

Доставки при посочените по-долу срокове и цени се извършват само на територията на България. За доставки извън страната е необходимо да се свъжете с нас на [email protected], за да уточним подробности.

- Поръчките за гр. София се обработват и доставят до 2 (два) работни дни.

- Поръчки на територията на страната се доставят до 3 (три) работни дни.

- „а2б“ ООД си запазва правото да удължи срока на доставка при изчерпано количество в складовата база на производителя, за което не е уведомена предварително.

Доставката е за сметка на клиента. Извършва се от куриерска фирма до предпочитан от клиента клон или адрес. Получателите заплащат директно на куриера при получаване в зависимост от теглото на пратката и тарифата на куриера. При избор на този куриер е наложително да се отбележи предпочитан клон на куриера или адрес за получаване на стоката. При невъзможност за връчване на пратката, дори и при второ посещение на куриер на посочения от клиента адрес, поради независещи от доставчика причини, договорът се счита за автоматично прекратен. В този случай санкцията за неизпълнението му е от страна на купувача и доставчикът задържа всички платени до момента от купувача суми. Казаното в предходното изречение се отнася и за случаите, в които купувачът неоснователно откаже да получи пратката.

ВНИМАНИЕ: Касовият бон издаден от куриерската фирма включва както куриерската услуга, така и стойността на стоката и е касова бележка за получената стока. Прикрепете го към гаранционната карта, за да може да се възползвате от предоставената гаранция. ПАЗЕТЕ РАЗПИСКАТА ЗА ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД. Тя заменя касовия бон към фактурата. 

Законово основание за това е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата, не се издава Фиксална касова бележка, когато плащането се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, каквито са Еконт, Спиди, Рапидо, Български пощи и др.

При поръчки на стойност над 150 лв, доставката се поема от доставчика за цялата страна.