БългарскиБългарски
  • Вашата количка е празна!

SONOS Playbar саундбарът

1,599.00лв.
  • Производител: SONOS
  • Код на продукта: Playbar
  • Наличност: В наличност

Описание

Soundbar за истинските музикални ценители, оборудван с девет говорителя, създаден да пусне звука на телевизора ви на свобода. Има оптимизация на речта, за чувате всяка дума с абсолютна яснота и нощен режим – за да чувате всеки детайл дори при ниските нива на сила на звука. Дори работи с дистанционното на телевизора ви. Когато сте приключили с гледането, насладете се на всичката музика на света. Контролирайте своето музикално изживяване от едно мощно приложение.. Монтирайте своя Playbar на стената, или под телевизора си. Лесен е за настройване. Със собствената Sonos wifi мрежа, можете да стриймвате музика без граници!. Започнете с Playbar и Bridge. След време разраствайте системата в останалите стаи. Добавете Sub и създайте 3.1 домашно кино с разтърсващ бас. Добавете два броя Play:1, за страхотен 5.1 съраунд. Playbar, насладете се на всичката музика на света, във всяка стая на вашия дом, безжично!

Дизайнът на новия Playbar е разработен така, че да побере в тънко-профилното шаси на плейъра цели 9 хай-фи говорителя и 9 цифрови усилвателя и да изпълни всяка стая със супер реалистично аудио за филми и гейминг.

Playbar говори Dolby® Digital и стерео, така че никога няма да изпуснете и секунда от екшъна на екрана!

Контролирайте силата на звука от дстанционното на вашия телевизор или от безплатния контролер на Sonos за iPhone, iPad, iPod Touch, устройства с Android, PC и MAC, с който можете да стриймвате любимата музика, дори когато телевизора е изключен.

Playbar работи перфектно напълно самостоятелно, но е готов да посрещне и нови допълнения от Sonos, като например Sonos SUB за разтърсващ бас, или Play:3 за още по- въздействащ съраунд! Playbar работи с всички компоненти Sonos.

Лесна за монтаж и сигурна стойка за Playbar. Предлага се отделно.

Спецификация:

Размери: 85 х 900 х 140 мм.

Тегло: 5,4кг.

Отзиви (0)

Този продукт няма отзиви.

Напишете отзив

Моля влезете в профила или се регистрирайте, за да напишете отзив.